Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 martie 2012

Aplicaţia Photoshop Touch cu care se pot modifica pozele


          

            Adobe va lansa, luni, pe iPad 2 o versiune de Photoshop cu funcţii aproape la fel de avansate ca versiunea desktop, la un preţ de zeci de ori mai mic: 9,99 dolari.
          Până acum, pasionaţii de fotografie aveau la dispoziţie pe iPad-uri şi iPhone-uri aplicaţia gratuită Adobe Photoshop Express, utilă pentru corectarea unor poze, dar care conţine mult mai puţine funcţii decât versiunea desktop de Photoshop. 
           De luni, vor avea la dispoziţie o versiune mult mai avansată a software-ului de editare foto: Photoshop Touch, care combină funcţiile avansate ale versiunii desktop cu interfaţa bazată pe atingeri, scrie mashable.com.
            Aplicaţia Photoshop Touch a fost lansat în premieră anul trecut, iar până acum a fost disponibilă doar pentru tabletele cu sistemul de operare Android. Noua versiune pentru Apple va funcţiona doar pe iPad 2.
Aplicaţia va costa 9.99 dolari (la fel ca pe Android Market) şi le va da posibilitatea posesorilor de iPad 2 să lucreze cu binecunoscutele straturi (Layers), să folosească unelte de selecţie sofisticate şi să îndepărteze zone nedorite din imagini cu ajutorul tehnologiei Refine Edge.
          Pozele modificate pot fi postate direct pe Facebook sau pot fi trimise pe email. De asemenea, fotografiile pot fi importante din Facebook, Google Image Search şi galeria foto a iPad-ului. Photoshop Touch pentru iPad 2 are ca cerinţă sistemul de operare iOS 5.

Sursa:  REALITATEA.NET



Citește și http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/brancusi-si-esentele-frumusetii.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu