Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 martie 2012

Golf pe dezbrăcate la englezi





Mai citește: 


 http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html 





Zeci de jucători de golf au făcut show la un eveniment caritabil, în vederea strângerii de fonduri pentru o asociaţie care luptă împotriva cancerului de prostată. Jucătorii au făcut-o însă într-un mod inedit şi au intrat ţi în Cartea Recordurilor.

Voluntarii care au avut tupeu să se dezbrace în public în scop caritabil, dar şi pentru a fi participanţi la un record mondial, şi-au etalat nuditatea la o partidă de gol inedită. Jucătorii au lăsat ruşinea de-o parte şi s-au gândit să ia parte la un eveniment care a fost gândit să ajute la strângerea de fonduri pentru bolnavii de cancer de prostată.
Prin urmare, duminică dis-de-dimineaţă, zeci de englezi au mers la locaţia special amenajată, pentru a jucat golf complet dezbrăcaţi.
Organizatorii spun că mai au la activ un alt eveniment, la fel de trăznit, care a avut loc în urmă cu doi ani, când s-au strâns nu mai puţin de 22.000 de lire sterline pentru cercetarea şi tratarea cancerului de sân. De data aceasta, s-au strâns doar 3.000 de lire sterline.
Fotografii: Northfoto

Sursa: Libertatea.  ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu