Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Iată unde pune mâna fana lui Ștefan Bănică!



Mai citește:

http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html 

Ştefan Bănică este iubit de fani prea mult! Unei admiratoare i-a scăpat mâna între picioarele artistului!

Ştefan Bănică Junior frânge din ce în ce mai multe inimi de fete care sunt tot mai îndrăzneţe când vine vorba de idolul lor. Una dintre ele a profitat de ocazie şi i-a pus mâna între picioare, în ciuda faptului că este un bărbat însurat şi i-ar putea da motive de gelozie şi supărări Andreei Marin, soţia cântăreţului.

Ştefan Bănică s-a pricopsit cu un fan iubăreţ şi foarte activ! Se pare că tânăra este îndrăgostită până peste cap de artist pentru care merge la toate concertele şi nu ratează nicio ocazie de a se poza cu el. De la ursuleţi roz dăruiţi pe scenă, Corina, unul din fanii lui Bănică, a avut o scăpare de moment şi i-a pus mâna între picioare acestuia în timp ce erau fotografiaţi.Publicarea pozei pe profilul de Facebook al lui Ştefan a stârnit numeroase comentarii între utilizatori:"Unde pui mâna, Corino, vrei să te jumulească Andreea Marin Bănică?" sau "Andreea e o doamnă adevarată, nu s-ar preta la asta!"

Corina este unul dintre fanii cei mai activi ai cântăreţului care lasă comentarii şi face risipă de like-uri la orice noutate care apare pe profilul acestuia.
Sursa: Cancan. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu