Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 martie 2012

Tableta noului iPad a intrat în România. Află cât costă!



Noul iPad a ajuns în magazinele din România! VEZI cât costă gadgetul celor de la Apple

Cea mai nouă tabletă Apple va fi lansată astăzi și în România. Mai multe magazine online au anunțat că Noul iPad intră pe piața gadgeturilor de la noi. Cea mai ieftină variantă, la reprezentanții autorizați, costă 2.199 de lei.


EVZ.ro 

UPDATE 16.14."Datorită notorietăţii mărcii în general şi a produsului în special, traficul în toate magazinele iStyle, trei în Bucureşti şi unul în Cluj, a crescut, astăzi, cu ocazia lansării noului iPad, cu aproape 300 %. Ne aşteptăm să se întâmple acelaşi lucru şi vinerea viitoare, în data de 30 martie când vom deschide pentru public cel mai mare magazin iStyle din sud-estul Europei, în Băneasa Shopping City", a declarat general manager iStyle,

UPDATE 12.22. Până la ora aceasta, zeci de persoane au venit la magazinele iStyle, reprezentanți autorizați ai Apple, pentru a cumpăra Noul iPad. Reprezentanții magazinului din mall-ul Băneasa au spus că au cerut încă un rând de tablete, întrucât stocul lor e aproape de epuizare.

„Eu am primul iPad și era cazul să-l schimb. E o diferență foarte mare. Imaginile sunt foarte clare, bate toate tabletele de pe piață”, ne-a declarat Mihai Crișan, unul dintre primii cumpărători ai tabletei.  
Compania Apple a lansat noua tabletă pe 7 martie. Astăzi în schimb, Noul iPad a ajuns și în România. 
Pe piața gadgeturilor de la noi, cea mai ieftină versiune este Noul iPad cu o capacitate de stocare de 16GB şi conectivitate WiFi, care costă între 2.199 şi 2.699 lei. Noul iPad care are conectivitate la internet de tip 4G și o capacitate de stocare de 16GB pornește de la 2.749 lei.
Noul iPad are Retina Display, ceea ce înseamnă o rezoluţie dublă faţă de varianta 2. Saturaţia culorilor este cu 40% mai bună.
Are un procesor dual-core A5X și grafic quad-core, de două ori mai puternic decât modelul iniţial. Camera foto are autofocus, înregistrează filme la 1080p și 5 megapixeli.

EVZ.ro ( autor Ionuț Fantaziu)

Citește și:  http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/citeste-in-revista-absolut-subiectul.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu