Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 aprilie 2012

Google Creative Lab si W+K - cei mai buni povestitori din lume!



Un director de creatie de la Wieden+Kennedy se alatura echipei Google Creative Lab


Iain Tait, Global Interactive Executive Creative Director la Wieden+Kennedy, unde a contribuit la producerea unor campanii celebre cum ar fi clipurile virale de la Old Spice, Coca-Cola, Nike sau Levi’s, a anuntat recent pe blogul personal ca va parasi agentia pentru a lucra la Google Creative Lab – echipa in-house dedicata producerii de campanii de marketing pentru toate produsele Google – Android, Chrome, Google + si altele. 
Compania Google este criticata din ce in ce mai des pentru esecul de a intelege social media, insa jurnalistii de la TechCrunch suspecteaza ca aducerea lui Tait in echipa ar putea schimba acest lucru si ar putea imbunatati comunicarea, facand-o virala."Sunt constient de criticile primite in ultimul timp de catre Google si ma amestec in asta cu buna stiinta. Deja nu mai e un startup, ci o companie mare cu responsabilitati importante care pot doar sa creasca, asa ca trebuie sa se supuna unor standarde necrutatoare. Iar asta ma motiveaza si ma tulbura in acelasi timp", scrie Tait pe blogul personal.
"Google Creative Lab si W+K sunt ca ying si yang intr-un fel. Iar eu stiu cat de mult se respecta reciproc cele doua organizatii. Ambele creaza povesti si produse si ambele opereaza la aceeasi intersectie dintre arta si stiinta – dar istoricul, rezultatele si misiunile lor sunt diferite. In acest moment al vietii mele vreau sa lucrez cu genul de produse pe care Google le creaza", mai spune acesta.Te marchează această  disertație al lui Alain Tait  
 Tot pe blog, Tait multumeste deopotriva echipei de la W+K, recunoscand ca "sunt cei mai buni povestitori din lume", si echipei Google pentru lucrurile pecare le va invata de acum inainte.
Iain Tait lucra la Wieden +Kennedy de 2 ani si devenise partener in decembrie 2011, dupa ce fondase agentia londoneza Poke cunoscuta pentru diverse campanii ce au devenit virale.
Sursa Digital Iqads 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu