Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 aprilie 2012

Google cu ochelari ,,Terminator”




Cum vor arăta ochelarii Google "Terminator". Co-fondatorul Sergey Brin îi poartă deja
 La două zile după ce Google a lansat un filmuleţ în care este prezentat conceptul ochelarilor cu realitatea augmentată, bloggerul Robert Scoble a publicat câteva fotografii în care co-fondatorul companiei Sergey Brin apare purtându-i. 

Co-fondatorul Google, Sergey Brin a fost fotografiat la un eveniment de caritate purtând ochelarii cu realitate augmentată la care lucrează compania americană. Cum se vede realitatea augmentată în ochii celorlalți?!  Mărită - o realitate  în care  lumea capătă proporții!     

Google a prezentat ochelarii cu realitate augmentată VIDEO

Brin i-a spus bloggerului de tehnologie Robert Scoble că este vorba într-adevăr de un prototip. "Am văzut o lumină albăstruie la nivelul ochiului său drept. Nu ştiu dacă i-a apărut în faţă profilul meu Google+ sau dacă un consultant PR i-a spus să tacă", a scris Robert Scoble. 
Nu se ştie încă dacă ochelarii lui Brin sunt perfect autonomi sau daca sunt conectaţi la câteva componente hardware aflate în rucsacul său. 
"Project Glass" se află încă în faza de testare şi finisare. În filmuleţul postat pe internet, protagonistul dă comenzi vocale ochelarilor, prin care face află ce întâlniri are în ziua respectivă şi condiţiile meteo, răspunde unui mesaj primit de la un prieten, poartă o convorbire prin videochat, face o poză pe care o încarcă pe contul de Google+, obţine îndrumări GPS pentru a ajunge la destinaţie şi este alertat atunci când se apropie de o cunoştinţă conectată de asemenea la serviciile Google. De asemenea, ochelarii îl alertează dacă serviciile de transport în comun funcţionează normal.


 sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu