Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Google intră în competiția tabletelor




          Google e aproape de finalizarea primei tablete proprii


       Gandit ca un produs care ar trebui sa fie extrem de accesibil, in aceste zile pe internet incep sa apara din ce in ce mai multe informatii referitoare la prima tableta a celor de la Google.
            Desi nu vorbim de o tableta creata in-house de Google, ci mai degraba de un produse creat de catre ASUS sub atenta supraveghere a companiei din Mountain View, asemanator stilului in care au fost dezvoltate terminalele Nexus, respectivul produs ar trebui sa ajunga pe piata undeva in luna iulie a acestui an. Dupa ce a fost vehiculata initial o data de lansare pe parcursul lunii mai, Google a amanat respectiva initiativa in speranta de a crea un produs mult mai ieftin, si in final mai competitiv cu piata extrem de agresiva a tabletelor.

 Google  practică  o adevărată școală de investitor. 


          In ceea ce priveste specificatiile, vorbim de un dispozitiv cu ecran de 7 inci si un procesor quad core NVIDIA Tegra 3, ale carui posibilitati de conectare la internet se vor rezuma la o conexiune WiFi, scrie playtech.ro
           Pe partea sistemului de operare, cel mai probabil, tableta va veni preinstalata cu Ice Cream Sandwich – desi au aparut ceva speculatii ca ar putea fi lansata cu viitorul Android 5.0 – Jelly Bean.
Iar referitor la pret, daca tot traim intr-o perioada in care acesta este mai important decat oricand pentru succesul unui produs, exceptie facand iDevice-urile,  surse apropiate de companie au mentionat 249$. Avand insa in vedere ca un Kindle Fire poate fi achizitionat in SUA cu 199$, s-ar putea ca succesul sa nu fie foarte la indemana celor de la Google.

Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu