Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 aprilie 2012

Ion cu Penteleul cel mai mare din lume - salvatorul României.










Deși European penis size găsește  la  români cel mai mic penis din UE, Ion - bărbatul   cu cel mai mare penis din lume,  ne spală obrazul de rușine!   Fetelor căutați-l pe Ion - în pantalon!               

Citește și

Îl cheamă Ion Hiugidichea, are 37 de ani, e brunet, se crede suficient de înalt (are 1m85cm) şi se poate spune despre el că e chipeş.
Lui Ion Hiugidichea i se zice în sat Nelu Făcăleţ. I-a dat porecla un amic din adolescenţă, într-o zi când el şi prietenii lui au chiulit de la şcoală, au fumat primele ţigări, au poştit o bere ieftina şi pe urmă le-a venit ideea să îşi măsoare penisurile.
Dar n-aveau nimic cu care să poată măsura cum trebuie, căci ideea le venise pe loc. Atunci, unul dintre ei s-a dus la o vecină, tanti Irina, a inventat o poveste cu mama lui  care nu găseşte făcăleţul şi i se umflă prea tare aluatul de cornuleţe, aşa că ar avea nevoie de unul cu împrumut.
Tanti Irina i-a dat făcăleţul, iar ei l-au folosit pentru cea mai golănească măsurătoare. Fiecare îşi potrivea penisul erect de-a lungul făcăleleţului şi scrijelea cu un briceag o linie şi iniţiala în lemn. Când i-a venit lui Nelu rândul, n-a fost nevoie de nicio scrijelitură: penisul lui era fix cât făcăleţul lui tanti Irina. Şi-atunci i-a rămas numele Nelu Făcăleţ.
"Băieţii au aplaudat, am râs toţi şi ne-am mai luat câte-o ţigară la bucată... deşi era unu mai mititel care s-a suparat rău de tot şi-a spart sticla de bere, că prostu' de Mihai s-a apucat să râdă de el... Dacă ştiam eu ce o sa păţesc de la Făcăleţu' asta, nu m-aş mai fi bucurat atât!", a declarat Ion Hiugidichea pentru Libertatea, imediat după ce a primit scrisoarea prin care a fost anunţat că e bărbatul cu cel mai mare penis din lume.

Cât de mare e cel mai mare penis din lume?

Acum un an şi jumătate, în sat au ajuns nişte străini - unul era sigur englez, despre celălalt Ion spune că nu şi-a dat seama ce limbă vorbea, iar un al treilea traducea. Strănii au spus că fac o cercetare internaţională, că fac măsurători prin sondaj şi că au ajuns şi în satul lor.
"Le-ar cam fi ars de glume după ce mi-au luat Făcăleţul la întrebări" - spune Ion, "dar acu' nici eu nu mai sunt vreun puşti şi le-am zis: Mă, io cu penisu' ăsta al meu sau cum îi ziceţi voi bat cuie şi sparg lemne, veţi sa vă încing spinările cu el? Râdeam, dar ce-o fi zis, că acu face nebunu' cu p..la mare vreo trăznaie..Şi n-au mai făcut aşa pe deştepţii"
Ion Hiugidichea uitase de măsurătorile strănilor până acum 3 zile, când a primit o scrisoare în engleză. Nu vorbeşte el perfect limba, dar înţelege destul de mult de când umblă pe interent. "Congraciuleişons, iu ar dă men uit dă bigăst pinis în dă uorld sau nu ştiu exact cum mama naibii scria, dar cică am ăl mai mare ştromeleag de pe planetă", ne-a spus Ion. Ce-a făcut când a aflat? "Păi în prima zi, nimic, nu luasem încă banii pe o lucrare şi mă făceam de rahat în sat, că toţi ar fi zis că trebe să-i cinstesc. Prostu' ăla de Sandu a râs, că cică „na, mă, de ce te-au lăsat toate muierile, că le bagi în chinurile facerii noapte de noapte! Acu o să te ştie tot mapamondu'" Auzi la el!"
Pe hârtia primită de Ion scrie că penisul lui, care măsoară 38,8 centimetri când e erect, e cel mai mare penis din lume.

Cum s-a decis cine e bărbatul cu cel mai mare penis din lume

Potrivit Agenţiei AF, cercetarea în mai bine de 3 ani, iar studiul a fost realizat de un grup de cercetători de la universităţi din 5 ţări pe un total de 85 milioane de subiecţi de pe tot Pământul. Zeci de mii de voluntari din toată lumea au participat la colectarea datelor.

Sursa : Liberatea. ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu