Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 mai 2012

Apple - o nouă prioritate - un televizor revoluționar!


Tim Cook, directorul executiv al Apple Inc, a declarat că televizoarele sunt un domeniu de „concentrare intensă” pentru compania sale, el dorind ca Apple să-şi lărgească gama de produse care să continue succesul  înregistrat de brandurile iMac, iPhone şi iPad. 

Universul vizual capătă amploare 

„Televizoarele reprezintă un domeniu de concentrare intensă”, a declarat Cook într-un interviu televizat în cadrul conferinţei D10 din Rancho Palos Verdes, California. „Vom continua să explorăm această posibilitate şi vom vedea ce va ieşi”, a adăugat acesta, citat de Bloomberg.
Televizorul Apple
Steve Jobs, co-fondatorul Apple, decedat anul trecut, i-a mărturisit autorului biografiei sale că el „descoperise, în sfârşit” cum să producă un televizor cu o interfaţă de utilizare foarte simplă, care să fie sincronizat wireless cu celelalte produse Apple. Compania este în proces de concepere a unui televizor care ar putea fi prezentat în acest an şi comercializat în 2013, conform lui Gene Munster, analist la Piper Jaffray Cos., citat de Bloomberg.
Apple a apelat la serviciile lui Jeff Robin, inginerul care a conceput magazinul virtual iTunes şi a ajutat la crearea iPod-ului, pentru a conduce proiectul de dezvoltare a aparatului TV, au dezvăluit persoane familiare cu acest proiect, anul trecut.
Apple a introdus deja un aparat, numit Apple TV, care permite clienţilor să vizioneze materiale video de pe alte produse Apple sau de pe internet pe propriile lor televizoare, însă acest produs nu s-a bucurat de o utilizare foarte largă iar oficialii Apple s-au referit la acesta drept un „hobby”.
Colaborare cu Facebook
Totodată, Cook a făcut aluzie la o colaborare mai strânsă cu Facebook, el declarându-şi „înalta apreciere” pentru cea mai mare reţea de socializare.
„Relaţia este foarte solidă”, a declarat Cook. „Avem cel mai mare respect pentru ei. Cred că vom putea colabora chiar mai mult pe viitor. Rămâneţi pe frecvenţă în legătură cu acest subiect”.
Sursa:adevărul. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu