Faceți căutări pe acest blog

joi, 19 iulie 2012

VOTAȚI DA LA REFERENDUM - VOTAȚI DEMOCRAȚIA!


Celebrul filozof  german Nietzsche, în poemul său  -   Așa vorbita Zarathustra,  spunea  prin   gura  unei cotoroanțe: ,,Zarathustra,  când te duci la femei, nu uita un mic adevăr - biciul!”                                           
 Suntem un neam muieratic și probabil că  doar  micul adevăr mai poate face,  din români,   bărbați adevărați. Dacă noi românii, nici așa,  nu vom vota DA, vor vota pietrele din țara asta că nici pietrele nu-l mai pot suporta pe Traian Băsescu.
VOTAȚI DA - VOTAȚI  DEMOCRAȚIA!                                           
În vara asta îmi propusesem  să mă duc la munte că, de când este  Traian Băsescu  la cârma țării, marea a început să mă dezguste. Și de-acolo,  de pe munte, voiam să  rostogolesc pietrele spre secțiile de votare să voteze DA, dacă românii de la munte  nu vor  merge la vot.
VOTAȚI DA - VOTAȚI DEMOCRAȚIA!  
         Dar pietrele  de pe munte se vor prăvăli singure  și vor vota  DA la Referendum. Așa că  voi merge de data asta la mare  și voi scoate toate pietrele din Marea Neagră  să  voteze DA, la Referendum, dacă românii de pe litoral  nu vor merge la vot.                                                      
          Și-acolo voi vota DA, căci și pietrele din Marea Neagră nu-l mai pot suporta pe Traian  Băsescu  și-s în vorbire să voteze DA la Referendum.
         VOTAȚI DA – VOTAȚI DEMOCRAȚIA!
Vasile Anton, Iași, 18 iulie 2012                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu