Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 iunie 2015

Mult stimate și iubite d-le președinte von Iohannis!


Alina Gorghiu e o liberală hilară: operația reușită, pacientul mort!     
   Pentru reușita  moțiunii de la toamnă  vă sugerez  următoarele:
         
1)  Reformați   PNL! Debarasați-vă de   oamenii lui Băsescu  care vă   atrag în capcane  și vă compromit:   Blaga,  Predoiu,  Ungureanu,  Kovesi, Morar, Stanciu și alte slugi   băsiste.  
2) Nu vă mai lăsați   sedus de golăniile băsiste  și nu mai implicați  DNA-ul  și Înalta Curte în jocul politic.   Este clar că v-ați compromis  și a-ți compromis   principiile democratice și liberale.          
3)  Puneți-i la  muncă pe liberalii autentici,  atrageți  intelectuali de  anvergură   și  coloană vertebrală,  alungați otrepele  care   slujesc  la mai mulți stăpâni, formați un partid liberal  puternic ca alternativă    la   puternica stângă social democrată  și   realizați un proiect   mai bun și mai viabil   pentru români, nu pentru  partid.      
4) Dați-i  un șut madamei  Alina că e toantă  și  sprijiniți-l pe Tăriceanu care  are     anvergură de liberal autentic, cu coloană vertebrală        
   5) Dacă madam  Stanciu vă are la mână  cu dosarul   de incompatibilitate, aveți  acum ocazia, cu cazul Rarinca să-i dați șutul de onoare. Nu ezitați! Cine nu are un pic de curaj,  nu  e   un președinte  liber. 
6) Trimiteți-l pe Băsescu la Poarta albă  că tot se plânge că nu are  securitate, intimitate și liniște   la vila de protocol. La Poarta Albă   beneficiază   de toate. 
Îi pupăm mâna doamnei Angela  Merkel, nu    condurii  sau poalele,   Doamne ferește! cum a  făcut Băsescu. Și dumneavoastră, oare?!   
           Transmite-ți salutări, din partea noastră  d-nei Angela, prin BND  sau CIA! Așteptăm  cu    nerăbdare  să intrăm  în spațiul Schengen. Merită și românii  care v-au votat  și și-au pus  mari  speranțe  în domnia voastră.  

            Rămâneți  un neamț adevărat, nu   umbra unui băsist!   Dacă veți   reuși vă stimez  anticipat!  La acest moment a-ți decăzut,  în ochii mei de  om simplu care iubește liberalismul,   la fel de  mult ca bețivanul de  Băsescu.         
Vasile  Anton Ieșeanu, 12 iunie  2015, Iași                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu