Faceți căutări pe acest blog

luni, 31 octombrie 2016

Povestea lui Hans și Gretel în România



            Hans  și Gretel,  din  povestea Fraților Grimm, încarnați    în  ambasadorul american   și în ...   vor să inducă   haos  în Democrația românească, să nu mai știe plăvanul român ce e corect și ce este incorect  într-o  Justiție  Democratică și să creadă că justiția populară e  democratică  că așa a afirmat  Hans , reproduc  din scrisoarea  deschisă  adresată lui  Hans  a  Uniunii judecătorilor din România  și Asociația  Magistraților din  România “acest lucru trebuie sa îl decidă poporul român cum ar trebui sa se comporte procurorii și judecătorii pentru a-și face treaba.” ( stiri pe surse ro.redactor Alexandru Cruceru, 31.10.2016)   
       Această afirmație amintește românilor de tribunale populare ale rușilor din perioada dictaturii proletariatului. 
       Mister cowboy  Hans    vrea să ne  întoarcem la justiția făcută cu pistolul? Cum afirmațiile   lui sunt făcute de la cea mai Înaltă Poartă a Democrației, omul mioritic fără cultură democratică, e înclinat să-i dea crezare   lui  Hans  și Gretel. 
         Cine este Hans, se vede. Dar cine este Gretel? Poate aflăm de la Frații Grimm! Sau poate de la acela care i-a numit pe români „fanatici religioși.” Oare nu e chiar el Gretel? Că între frații gay se practică schimbarea de sex.  

Vasile Anton Ieșeanu, 21 octombrie  2016, Iași 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu